dinsdag 11 februari 2014

eerste huiscompetitiematch smaakt naar meer

Vanavond voor de eerste keer een huissnookercompetitiematch gespeeld in Tasmania. Tegen Rafael speelde ik drie keurige frames. Hij speelde ook volgens het snookerboekje en er gebeurden daarom geen rare dingen op het laken. Na een 1-1 stand won hij het derde frame met breaks van in de twintig. Een speler om in de gaten te houden.
Spelers van Tasmania Devils waren des duivels over de maatregel van Erik om teamspelers te verplichten aan de huiscompetitie mee te doen. Er waren al dreigementen om anders het team terug te trekken uit de competitie. Ik stel vast dat er niet goed wordt gecommuniceerd tussen Erik en het team. Als ze een half uur uittrekken voor een gezamenlijke vergadering dan is de kou zo uit de lucht. Niet zo even in het voorbij gaan met elkaar praten, maar een officiele vergadering. Als je dat driemaal per jaar doet dan kan alles ter sprake komen en kunnen de argumenten gedeeld worden.
Vast staat dat de snookerdeal bij Tasmania bijzonder voordelig is. Als een onderdeel van die deal betekent dat je ook mee moet doen aan de huiscompetitie dan kun je daar toch weinig bezwaar tegen hebben. Tenzij je 's avonds moet werken. Maar dat zal een acceptabele reden zijn om je af te melden.    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten