vrijdag 7 september 2012

Eerste training zit erop....

Zo, de eerste training in Piccadilly zit erop. Vanmiddag bijna drie uur getraind in alle rust. Nou ja rust, je krijgt er wel gratis de hele tijd Andre Hazes erbij, maar dat is geen straf. Ben begonnen met de simpelste oefening om weer goed te cueen. Zeven rode ballen rechtstreeks in de hoekpockets schieten in drie verschillende posities. Eerst waarbij de handen op tafel kunnen. Dan dichterbij de band waardoor je met de hand op de band speelt en tenslotte met de ballen tegen de band aan. De moeilijkheidsgraad loopt daarbij op. Maar ook voor de simpelste oefening moet je je concentreren. De beide eerste oefeningen moeten foutloos gebeuren en bij de laatste schiet je de gemiste rode bal er alsnog in met de witte als cuebal.
Hier ben ik wel twee uur mee bezig geweest. Daarna nog gewoon ballen gepot kris kras op tafel. Om het gevoel weer een beetje terug te krijgen.
Was de hele middag alleen in de snookerzaal en dat was goed voor mijn concentratie. Ik weet zeker dat het gevoel binnen een week weer terug komt. Het is net zoals met fietsen. Dat verleer je nooit weer.
Maandag weer...
Wie trouwens een paar frames wil spelen is natuurlijk welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten